De vakantiemaanden zitten er voor ons weer op. We kijken weer vooruit op een nieuw feestelijk seizoen.
Wij verpakken onze kado artikelen in handgeschilderde kartonnen huisjes. Dat maakt een pakket samenstellen ook nog eens extra feestelijk. Met twee of drie kadootjes in huisjes verpakt, geef je een vrolijk dorps tafereeltje kado. Bovendien steun je hiermee de kleine ondernemers van Zutphen.
En wat je in het feestpakket wilt, is uiteraard aan jou. Bijvoorbeeld een heerlijke thee samen met oudhollands snoep of een amber geurblokje met een potje sheaboter wat minder dan 10 euro kost.

Kerstpakket
Zoals voorgaande jaren kun je bij De Winkel Met De Huisjes je kerstpakketten laten maken. Ook hier geldt dat je het pakket zelf kan laten samenstellen. Wees bij het bestellen er wel snel bij, want alle verpakkingen zijn handgemaakt. Het kost dus veel tijd om het te produceren. En we hebben niet alle geschenken op grote schaal op voorraad. Kom gerust een keer bij ons binnen om inspiratie op te doen. Wij helpen graag bij het samenstellen van het pakket.Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *