Deze lokaal produceerde snoepblikjes met handgeschilderde Zutphense taferelen zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook een genot voor de smaakpapillen. Als je het blikje opent, komt er een heerlijke geur van verse mintjes je tegemoet. They take your breath away.

Maar het zijn niet alleen de mintjes die deze snoepblikjes zo bijzonder maken. De handgeschilderde taferelen op de blikjes zorgen ervoor dat je je even in de historische stad Zutphen waant. Elk blikje heeft een unieke afbeelding van een bekende toren of een karakteristiek straatje uit onze prachtige Hanzestad aan de IJssel.

De artistieke details zijn verbluffend. De penseelstreken van de kunstenaar zijn zichtbaar in elke lijn en elke kleur. Het lijkt alsof je zo het blikje in kunt stappen om deze historische stad zelf te ontdekken.

De snoepblikjes met handgeschilderde Zutphense taferelen zijn niet alleen een lust voor het oog en de smaakpapillen, maar ook een prachtig cadeau voor elke liefhebber van deze historische stad. Of gewoon een leuk souvenir om Zutphen altijd bij je te dragen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *