De Dragpalace A-Meezing Home Bingo is dé muziekbingo waarin je heerlijk kunt meezingen en wint wanneer je als eerst je kaart vol hebt. In plaats van saaie cijfers speel je namelijk liedjes van een Spotify- of Deezer Playlist af, waarbij je moet proberen zo snel mogelijk je kaart met songtitels af te vinken.

De Dragpalace A-Meezing Home Bingo is perfect voor een avondje uit met vrienden, familie of collega’s. Het is een interactief spel waarbij iedereen zich kan vermaken en meedoen. Bovendien is het geschikt voor alle leeftijden en muzieksmaken; van klassiekers uit de jaren ’70, ’80 tot de nieuwste hits, alles komt voorbij in de Dragpalace A-Meezing Spel Show.

Kortom, als je op zoek bent naar een gezellige en uniek spel voor thuis, voor onderweg of voor op je vakantieadres, is de Dragpalace A-Meezing Home Bingo zeker een aanrader!

De Dragpalace A-Meezing Home Bingo is de kleine variant op de live show van Dragqueen Rose Murphy die hier door heel Nederland menig feest en festival op z’n kop heeft gezet. Wil je dit spel een keer live meespelen? Check dan de website van Rose Murphy:
https://www.facebook.com/muzikalebingoshow