De zomer is weer achter de rug en genieten van de heerlijke najaarszon. En De Winkel Met De Huisjes heeft weer bijzondere kadoartikelen in het assortiment toegevoegd. Zo hebben wij heerlijke Appel-Pruimencider aan ons assortiment toegevoegd. Gekoeld is deze droge, licht mouserende cider het lekkerst.

Ook hebben wij als herinnering aan de afgelopen zomer, prachtige handgeschilderde Zomerse Zutphenkaarten te koop. De kaarten zijn los verkrijgbaar of in twee voordelige setjes van 6 kaarten.
De kunstenaar is Eric Knijpstra, die ook alle handgeschilderde huisjes heeft geschilderd.

De handgeschilderde huisjes hebben wij in soorten en maten. En het allerkleinste formaat huisjes hebben wij nu voor u in een glazen fles gevangen. Deze flesjes zijn zeer populair en alleen verkrijgbaar in De Winkel Met De Huisjes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *