We zijn inmiddels midden in de zomer aangekomen. Het jaar is weer doormidden. En we genieten van de heerlijke zomerse temperaturen. Ook wij hebben voor de zomer een aantal leuke kadoartikelen die zeker in de smaak zullen vallen.
Wat dacht je van deze prachtige dienbladen in drie zomerse dessins? Handig om het een en ander mee te nemen van de koelkast naar je ligstoel in de zon. Of om er onze prachtige blikjes thee op te zetten.


Over heerlijke thee gesproken: Bij zomer denk je aan cocktails, zoals ‘Mojito’, of een ‘Spicy Grapefruit Mango Margarita’. Wij hebben deze twee smaken als thee in onze winkel. Hoe lekker is dat.
Uiteraard zijn deze thee├źn alcoholvrij en heerlijk verkoelend, wanneer je de thee koud laat worden en met een blokje ijs serveert. Black Mojito en Safari Sunset zijn gemaakt van puur natuurlijke ingredi├źnten, dus ook nog eens verantwoord.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *