Het is volop lente en dat is aan ons assortiment te merken. We hebben weer nieuwe Bloembommen in voorraad. Deze kleikogels zitten vol met inheemse bloemenzaad die, wanneer er een regenbui op valt, uit elkaar valt en de bloemzaadjes vrij komen. Binnen een paar maanden groeien deze uit tot prachtige bloemen, waar bijen en vlinders heel blij mee zijn.

Maar ook hebben wij prachtige blikjes met geurkaarsen en zeepjes. Leuk voor moederdag.


Nu ik het toch over moederdag heb: wat dacht je van leuke armbanden? Je kunt zelf je armbandenset samenstellen. En uiteraard verpakken we dit in een van door ons handgeschilderd huisje.

Ook hebben we een nieuwe voorraad heerlijke amberblokjes in diverse geuren. Je kunt heel lang met zo’n heerlijk geurend blokje doen. Wanneer het iets minder ruikt, schaaf je er wat van af en de heerlijke geur komt dan helemaal terug.

Sinds kort hebben wij ook knuffelstenen in ons assortiment. Deze natuurstenen zien er prachtig uit en hebben voor iedereen een bijzondere waarde. Een knuffelsteen is iets persoonlijks.Je kiest een steen die jou het meest aanspreekt en houd deze altijd bij je. Wrijf erover, houd ‘m stevig vast of knijp erin wanneer je in een moeilijke situatie zit. Of leg jouw steen op je nachtkastje voor het slapen gaan.

Iedere zaterdag schenken wij thee voor jullie als klant. Zo maken we winkelen weer een belevenis. We hebben diverse soorten thee van ons eigen merk Inkville en in diverse smaken.
Nieuw in ons assortiment is de thee ‘Le Printemps’, wat lente betekent. De gedroogde druiven geven deze thee een heerlijk zoete geur. Je kunt de thee ook koel drinken als icetea. Maar ook de smaken ‘Safari Sunset’ en ‘Lovely Amarena’ zijn ook als icetea te drinken. Kom gezellig langs en proef welke smaak het best bij jou past.

Wij hebben na het succes van de door ons geschilderde kerstkaarten, nu ook twee series ‘Zomers Zutphen’ ansichtkaarten. Deze kaarten zijn in sets van 6 kaarten en inclusief enveloppen alleen bij ons te koop.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *