Glühwein is een verrijkte rode wijn, die in het midden van Europa vooral in de periode vlak voor de kerstmis wordt gedronken. En omdat het er weer de tijd voor is om van deze warme wijn te genieten, hebben wij een bijzonder smakelijke Glühweinrecept uitgewerkt en hier een vrolijk pakket voor samengesteld.

In dit pakket zit een fles rode wijn (Bordeau), zwarte thee en Glühweinkruiden. Ook hebben wij er een recept bijgevoegd. Bijna alle ingrediënten worden gebruikt om 1,5 liter warme glühwein te maken. En voor tijdens het maken van dit heerlijke winters drankje, hebben wij er een extra zakje glühweinhartjes bij gedaan. Voeg er naar smaak suiker of honing aan toe. Let op, laat de rode wijn niet koken want dan verdampt de alcohol.
Alle ingrediënten kunnen ook los van elkaar genuttigd worden. Van de glühweinkruiden kun je heerlijke thee zetten.
Uiteraard is dit pakket alleen te koop bij De Winkel Met De Huisjes.

Kom eens langs in onze winkel voor nog meer verrassende kadoartikelen.
Route naar De Winkel Met De Huisjes